Fejlesztés

2 órája

Bezárt egy szegedi áruház

Tanácstalan vásárlókat láttunk a bolt előtt. Csütörtökön hat hétre bezárt a Szent István téri Coop.

Arany T. János

Tanácstalanul toporgott egy vásárló péntek reggel nyolc előtt a bezárt Szeged egyik forgalmas helyén, a Szent István téri Coop bejáratánál, mert nem nyílt az ajtó. Pedig az eladók már korábban szóltak a vásárlókat, hogy hamarosan bezárnak, és az erről szóló tájékoztatót is kifüggesztették a bolt bejáratára és a kirakatba. Sokan mégis rutinból érkeznek, majd csalódottan távoznak. Bár van egy multi kisebb az Anna-kútnál, a kényszerszünettel tulajdonképpen az egyetlen belvárosi nagyobb bolt szűnik meg a környéken egy időre.

bezárt, Coop, Szeged, bolt
Egy időre bezárt a belváros egyetlen klasszikus abc-je, a Szent István téri Coop. Fotó: Arany T. János

Elértük telefonon Kelemen Jánost, a Coop Szeged Zrt. elnök-vezérigazgatóját, aki későbbre ígért tájékoztatást, de annyit azért elmondott, hogy az üzlet teljesen megújul informatikai, műszaki és építészeti tekintetben is egyaránt. A mai kor követelményeinek megfelelően önkiszolgáló kasszákat is kap majd. A napokba teljesen kiürítik a boltot, majd átadják a kivitelezőnek és hat hét múlva, december elején egy modern boltba várják majd vissza a vásárlókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában