Labdarúgó NB II.

2 órája

Fogadkoznak, és győzni akarnak

A labdarúgó NB II. 10. fordulója következik. A Szeged-Csanád GA vasárnap 17 órától a Szent Gellért Fórumban a Békéscsabát fogadja.

Mádi József

Ez a délvidéki rangadó, amelyen vétek hibázni. A Szeged-Csanád GA ennek szellemében készült fel a Békéscsaba elleni mérkőzésre, amely vasárnap 17 órakor kezdődik a Szent Gellért Fórumban.  

Szeged-Csanád GA
A Szeged-Csanád GA vezetőedzője, Michael Boris szerint motiváltan várja a csapat a meccset. Fotó: Gémes Sándor

Fogadkozik a Szeged-Csanád GA

– Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy szurkolóink számára ez egy kiemelten fontos mérkőzés. Mindig győzni szeretnénk, de ez sajnos az utóbbi időben nem sikerült. Sokat dolgoztunk a válogatott szünetben azért, hogy visszataláljunk a győztes útra. Célunk, hogy domináns játékkal több gólt szerezzünk ellenfeleinknél. Ha ez sikerül a derbin, mindenki nagyon boldog lesz. Sérült játékosaink már újra edzésbe álltak, egyedül Papp Áron visszatérésére kell még várnunk – fogalmazta meg várakozásait Michael Boris, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője a klub hivatalos médiafelületén.

Rendkívül motiváltan várjuk a derbit. Sokunknak – köztük nekem is – ez lesz az első délalföldi rangadónk. Sokat beszélgettünk erről azokkal a játékosokkal, stábtagokkal, akik már többször játszottak, szerepeltek Szeged–Békéscsaba összecsapáson. Tudjuk, hogy a klubnak, a városnak és a szurkolóknak milyen jelentőséggel bír ez a mérkőzés. Szeretnénk jó játékkal itthon tartani a három pontot – nyilatkozta Márkvárt Dávid, a Szeged-Csanád GA csapatkapitánya.

A Tisza-partiak veretlensége az első forduló óta, immár nyolc mérkőzés óta tart, ezalatt viszont elkerülte a sok siker az együttest, hiszen a két győzelem mellett hat döntetlen található a statisztikában. A Békéscsaba a Szegedhez hasonlóan összesen két sikerrel áll, és ezen kívül még három iksz és négy vereség a mérlege.

A békésiek keretében vannak most is olyan játékosok, akik egykor a Szeged-Csanád GA-ban játszottak, ilyen Kóródi Nándor, Kovács Gergő vagy Tóth Máté.    

A Békéscsaba is aktívan készül a mérkőzésre, amelyen két év után találkozik egymással ismét a két klub. A mindkét csapatban megfordult és lapunkban nyilatkozó Farkas Márk pedig szegedi győzelmet vár.

Videón a Szeged-Csanád GA legutóbbi, szentlőrinci döntetlenje.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában