Sporthang: van, amit szívesen elfelejtenénk

Kézilabda, futball és kosárlabda – mindhárom sportágról szó esik a Sporthangban.

Delmagyar.hu

Sikeresen zárta legutóbbi Bajnokok Ligája-túráját Zágrábban az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, amelynek vezetőedzője, Michael Apelgren svéd szövetségi kapitány lett, az egyik legjobb játékosa, Mario Sostaric pedig 2028 nyaráig meghosszabbította szerződését a klubbal.

Sporthang, podcast, OTP Bank-Pick Szeged
Ismét jelentkezik a Sporthang. Fotó: Donáth Attila

Vannak, akik szeretik, mások pedig nem a mai modern labdarúgást, amelyben elég sok minden átalakult az elmúlt két évtizedben, például a kapusok szerepe is – erről is szó esett a Sporthangban. 

A férfi kosárlabda NB I/A. csoportjában az SZTE-Szedeák szoros meccset játszott a veretlen Szombathely ellen, a meccset öt pont, no meg a harmadik negyed rossz szegedi játéka döntötte el.

A labdarúgó NB III. Dél-keleti csoportjában mindkét Csongrád-Csanád vármegyei alakulat vereséget szenvedett – mind az SZVSE-G-Falc Kft., mind a Hódmezővásárhelyi FC elfelejtené a harmadosztály 11. fordulóját. 

Amint látható, témákban megint nem volt hiány a szokásos podcastban, a Sporthangban, amelyben három kollégánk, Vajgely Pál, Mádi József és Becsei Dávid elemezte az elmúlt hét eseményeit. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában