Úszás

2 órája

Pádár Nikolett lesz az budapesti vb imázsfilmjének főszereplője

December 10. és 15. között Budapesten rendezik a rövidpályáy úszó-világbajnokságot. Az esemény imázsfilmjének főszereplője Pádár Nikolett, a HAÁSZ Szegedi Úszó Egylet úszója lesz.

Pádár Nikolett rádiókban, tévékben beszélt a budapesti vb-ről.

Fotó: Magyar Úszó Szövetség

Már csak kevesebb, mint 50 nap van hátra a budapesti rövidpályás úszó-világbajnokság rajtjáig. A Duna Arénában esedékes vb december 10-én rajtol majd, azonban az elmúlt napokban az eseményt promótálta a sajtóban Szántó Dávid, a szervezőbizottság operatív vezetője, valamint Pádár Nikolett. A HAÁSZ Szegedi Úszó Egylet sportolója nem véletlenül járt a különböző rádió és tévéstúdiókban, hiszen ő lesz majd az esemény imázsfilmjének főszereplője, amelyet hamarosan bemutatnak majd.

Pádár Nikolett
Pádár Nikolett lesz a vb imázsfilmjének főszereplője.
Fotó: Magyar Úszó Szövetség

A budapesti vb-n több mint 180 ország részvétele várható, jegyeket pedig itt lehet rá vásárolni. A magyar csapat összetétele a november 6-9. közötti, kaposvári rövidpályás országos bajnokság után válik majd véglegessé.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában