Váltás

2024.10.01. 10:30

Távozhat a válogatottól Laczkó Zsolt

Sajtóhírek szerint nem folytatja a magyar válogatottnál a szegedi szakember. Laczkó Zsolt jövőjével kapcsolatban hamarosan bejelentés jöhet.

Sajtóhírek szerint véget ér Laczkó Zsolt magyar válogatottnál végzett munkája. A csakfoci.hu és az NB1.hu is úgy értesült, a szegedi szakember nemzeti csapatnál végzett munkája véget ér. Laczkó Zsolt 2021 augusztusa óta dolgozik a szövetségi kapitány, Marco Rossi segítőjeként, nemrég pedig az NB II.-es Budapest Honvéd vezetőedzőjének nevezték ki. Akkor arról szóltak a hírek, a két feladatot párhuzamosan látja el.

Laczkó Zsolt, magyar válogatott
Laczkó Zsolt több mint három év után távozhat a magyar válogatott stábjából.
Fotó: Koncz Márton

A csakfoci.hu úgy tudja, Laczkó utódja Szalai Ádám lehet. Hivatalos bejelentés akár a mai napon is lehet, hiszen Marco Rossi ma 13 órától hirdeti ki keretét az október 11-i, Hollandia elleni, valamint az október 14-i, Bosznia-Hercegovina elleni idegenbeli mérkőzésre. A kerethirdetést az M4 Sport élőben közvetíti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában