Jégkorong

2 órája

Újabb győzelmet aratott hazai pályán a Goodwill Pharma Szeged

Gólgazdag meccset nyertek meg saját jégen. A Goodwill Pharma Szeged újabb győzelmet aratott a férfi jégkorong Andersen Ligában.

A Vasas elleni idegenbeli sikert követően a MAC Ikonok elleni hazai meccsel folytatta a szezont a Goodwill Pharma Szeged a férfi jégkorong Andersen Ligában. Az első harmadot kiválóan zárta a szegedi csapat, mert bár a vendég MAC Ikonok ütötte az első találatot, erre néggyel felelt a Szeged. Nem törte meg mindez a vendégeket, Kedves duplájával egy gólra zárkóztak, de erre Balogh és Béres válaszolt.

Goodwill Pharma Szeged
Meg kellett küzdenie a győzelemért a Goodwill Pharma Szeged csapatának a MAC Ikonok ellen.
Fotó: Karnok Csaba

Szűk tíz perccel a vége előtt azonban kiegyenlítettek a vendégek, 6-3-ról lett egál Schmál találata után. Ekkor viszont jött Azari Zsolt, a korábbi válogatott játékos két találatával lezárta a meccset, így nagy csatában aratott újabb győzelmet a Goodwill Pharma Szeged, amely legközelebb az Óbudai Hockey Akadémia vendége lesz november 2-án.

Goodwill Pharma Szeged–MAC Ikonok 8–6 (4-1, 2-2, 2-3)

Férfi jégkorong Andersen liga, negyedik forduló. Szeged, 350 néző. Vezette: Dorner Béla Benjámin, Soós Dániel (Weiler Frigyes, Lőrincz Barnabás).
Goodwill Pharma Szeged: Garbacz (87.5%) – Mátyás 1, Lengyel, Azari 3 (1), Balogh B. 1 (3), Kaposi (2) – Raskin, Gusarov (1), Jakab, Kiss B., Fehérvári – Tiasin 1, Cyrenne, Biakin 1, Kurián (1), Béres 1 (1), Gostyuschev (1). Vezetőedző: Dósa Dávid. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában