Jégkorong

1 órája

Döntetlenről várhatja a visszavágót a Goodwill Pharma Szeged

A második mérkőzés dönt a továbbjutásról. Döntetlent játszott a magyar kupa első mérkőzésén a Goodwill Pharma Szeged.

A szezonbeli első győzelem megszerzését követően a magyar kupában várt feladat a Goodwill Pharma Szeged férfi jégkorongcsapatára. A Tisza-partiak a bajnokságban is ellenfélnek számító FTC-Telekom B ellen kezdték meg szereplésüket a sorozatban.

Goodwill Pharma Szeged
Háromszor egyenlített az FTC-Telekom B ellen a Goodwill Pharma Szeged.
Fotó: Karnok Csaba

A Fradi B szerzett vezetést, és Kaposi találatával ugyan a második harmad elején sikerült egalizálni, de alig pár másodperccel később Ábrahám gólját követően már ismét hátrányban volt a Szeged. Pörögtek az események, mert két perccel később jött az újabb szegedi egyenlítés, de a harmadot mégis a fővárosiak zárhatták előnyben. Az utolsó játékrészben harmadjára is egyenlített a Goodwill Pharma Szeged, amelynek a meccs végén egy emberelőny miatt esélye volt a győzelemre is, de végül ez elmaradt, így 3–3 lett a vége.

A párharc visszavágóját két hét múlva, október 29-én rendezik Budapesten. Amennyiben a második meccs is döntetlent hozna, (az idegenben lőtt göbb gól nem számít) akkor 5 perces hosszabbítás következik az első gólig.

Goodwill Pharma Szeged–FTC-Telekom B 3–3 (0–1, 2–2, 1–0)

Férfi jégkorong, magyar Kupa, 1. forduló, 1. mérkőzés. Szeged, 350 néző. Vezette: Máhr-Stumpf, Gampel, Varjú-Bartal, Varjú.
Goodwill Pharma Szeged: Garbacz Máté (87%, 20 védés) – Lengyel Levente, Valerii Raskin (1), Azari Zsolt (3), Kaposi József 1 (1), Love Green 2 – Ritecz Richárd, Mátyás Máté, Béres Boldizsár, Artem Biakin, Kiss Benedek – Alexandre Cyrenne, Ian Tiasin, Kurián Soma, Vona Szabolcs, Jakab Zoltán – Danila Petrov, Nikita Gostyuschev. Vezetőedző: Dósa Dávid.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában