Váltás a kispadon

2 órája

Újabb vármegyei I. osztályú csapat váltott edzőt

Az utód egyelőre nem ismert. A vármegyei I. osztály mezőnyének negyedik csapatánál történt edzőváltás.

Újabb edzőváltás a vármegyei I. osztályban:  a Deszk közösségi oldalán tudatta, hogy a klub elnöke, Tóth Tibor felmentte a csapat edzőjét, Csordás Józsefet. A szakember három évet töltött a csapatnál, ami alatt feljutott a Deszkkel a vármegyei II. osztályból, valamint a magyar kupa országos főtábláján is szerepelhetett. Az idei szezonban a Deszk az eddig lejátszott 10 bajnokin négy pontot gyűjtött.

Deszk, edzőváltás
Edzőváltás Deszken: Csordás József három év után távozott a csapattól.
Fotó: Török János

A deszkiek már a negyedik csapat ebben a szezonban, amely edzőt váltott. A Mórahalomtól Papp Endre távozott, akinek a helyére Korom Tibor ült le a kispadra, majd a Bordánytól köszönt el Nagy Torma Ricsárd, és adta át a kispadot Forgács Dávidnak, míg Balástyán Koncz Róbert helyett Puskás István vette át a csapatot idény közben. A deszkiek közleménye szerint hamarosan tájékoztatnak majd, ki irányítja a csapatot a továbbiakban – a gárda a következő fordulóban a Bordányt fogadja majd. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában