Teljesítik a kívánságokat

2 órája

A Karitáció angyalkái már várják a gyerekek leveleit

A nagyobb vármegyei gyerekek leírhatják, a legkisebbek lerajzolhatják legnagyobb karácsonyi vágyukat a Karitáció angyalainak, akik valóra váltják az első száz levél küldőjének vágyát.

Delmagyar.hu

November 14-éig várják a hátrányos helyzetű vármegyei családok leveleit a Karitáció Angyalkái e-mailben az [email protected] címre vagy postai úton az alapítvány Kálvária tér 31. szám alatti irodájába. 

Karitáció Angyalkái, család, ajándék, karácsony
Illusztráció: Pixabay

Felhívásukban arra buzdítják a szülőket, hogy küldjenek egy rövid, 3-4 mondatos bemutatkozást a családról, valamint közöljék a gyermek nevét, életkorát és hogy Csongrád-Csanád vármegye melyik településén élnek. A gyermekektől pedig azt kérik, hogy rajzolják vagy írják le, hogy mire vágynának a legjobban karácsonyra. A gyerekek vágyai felkerülnek a Karitáció angyalainak ajándéklistájára. A felhívás keretein belül az első száz jelentkező álmát tudják valóra váltani. Az angyaloktól az elmúlt négy karácsony során több mint négyszáz gyermek kapott ajándékot, azzal együtt hitet az ünnepben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában