Gyerekprogramok a szünidőre

1 órája

Őszi szüneti tábort rendez az Agóra

Nagy játéknap, ismerkedés a természeti értékekkel és halloween-i móka is helyet kapott a Szent-Györgyi Albert Agóra jövő heti, őszi szüneti táborának programjai között.

Delmagyar.hu

Napközis tábort rendez az őszi szünetben, október 28-a és 31-e között a gyerekeknek a Szent-Györgyi Albert Agóra közössége. 

napközis tábor, őszi szünet, agóra, Szeged
Fotó: Frank Yvette

A nyitónapon játékos városismereti vetélkedőn vehetnek részt a táborozók. Kedden kipróbálhatják az Agóra új foglalkoztató termét. Délelőtt az erdők és a vizek élővilágával, délután az élelmiszerbiztonság témakörével ismerkedhetnek játékosan. Szerdán Halloween-partit rendeznek, lehet majd pókot, pókhálót, boszit és zombi ujjakat sütni, jelmezt készíteni, boszorkánypróbán tesztelni a bátorságot, és lesz zombi-táncverseny is. Csütörtökön a kézműveskedés jegyében telik a nap, lehetőség lesz terméses, erdei állatos hűtőmágnesek festésére, őszi asztali vagy ajtódísz, tökös képek, boszik és manók alkotására. A jelentkezési határidő október 24-e, csütörtök. Jelentkezni a (62)563-480-as telefonszámon vagy személyesen az Agóra recepcióján lehet. A részvételi díj egy napra hatezer, három napra 15 ezer, négy napra 20 ezer forint, ami magában foglalja az ebédet is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában