Helyi sport

2024.09.03. 20:08

Vármegyei kupa: a Makó az első nyolcaddöntős

Szerdán összesen 11 mérkőzést rendeznek Csongrád-Csanád vármegyében. A labdarúgó Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupában a nyolcaddöntőbe jutás a tét, de a mezőny majd jövőre lesz teljes.

Illusztráció: Török János

Szerdán tizenegy mérkőzéssel folytatódik a Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa. A sorozat első fordulójából vasárnap pótoltak egy meccset, amelyen a Ruzsa jutott tovább, így játszhat a Mindszenttel a következő fordulóban. A második fordulóból kedden lejátszották az első mérkőzést, a forduló egyik slágermeccsén a Makó egygólos meccsen győzött a Mórahalom ellen. 

Szerdán Szentesen is két vármegyei I. osztályú csapat találkozik, de pályára lép az Algyő és a Tiszasziget is. Egy mérkőzést novemberben, míg két találkozót majd februárban játszanak le. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén azonnal büntetőrúgások következnek, míg eltérő osztálybeli csapatok esetén az alacsonyabb osztálybeli csapat a továbbjutó. 

Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa, az 1. fordulóból pótolt mérkőzésen: Ruzsa–Eperjes 2–0 (2-0), gólszerzők: Varró, Masa R.
Az Üllés–Baks mérkőzést szeptember 4-én játsszák le. 

2. forduló: Makó–Kéménygyártó-Mórahalom VSE 1–0 (0-0), gsz.: Vajda (81., öngól).

A további program, szerda, 17 óra: Földeák–Tömörkény, Csongrád-Draxi Gép Kft.–M-Perfect Home-Algyő, Kiszombor–Deszk, Ruzsa–Mindszent, Szentesi Kinizsi–Balástya, UTC–Tiszasziget, Ópusztaszer–Csanytelek, Röszke–Sándorfalva, Zsombó–SZEOL SC-FK Szeged, Öttömös–Mártély, Domaszék–Tápé. 

A Pusztamérges–Ásotthalom mérkőzést november 24-én, a Pázsit SE–DB Futball Bordányt február 1-jén, míg a St. Mihály–Kiskundorozsma találkozót február 2-án játsszák le. Az Üllés-Baks győztese–Apátfalva mérkőzést szintén később rendezik meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában