Férfi vízilabda

2 órája

Magyar Kupa: ellenfelet kapott a Szegedi VE és a Metalcom Szentes

Madaras Norbert elnök közreműködésével sorsolt a Magyar Vízilabda-szövetség. A férfi vízilabda BENU Magyar Kupa negyeddöntőjében érdekelt a Szegedi VE és a Metalcom Szentes is. Előbbi otthon, utóbbi idegenben kezdi meg a párharcát.

Becsei Dávid

A Szeged a Honvéddal, a Szentes a BVSC-vel találkozik a Magyar Kupa negyeddöntőjében.

Fotó: Török János

Az elmúlt hétvégén játszották a BENU Magyar Kupa kvalifikációs csoportkörét.  Mind a négy Csongrád-Csanád vármegyei vízilabdacsapat továbbjutott. A férfiaknál ma kora délután megtartották a negyeddöntő sorsolását. A Szegedi VE a Tiszavirág Sportuszodában kezdi meg az oda-visszavágós párharcot azzal a Honvéddal, amellyel a csoportkörben is találkozott vasárnap. A Metalcom Szentes pedig a BVSC vendégeként kezd a legjobb nyolc között. A mérkőzéseket a versenykiírás szerint október 25–27. között kell megrendezni, a hivatalos időpontokat hamarosan közzéteszik.

Magyar Kupa, Szegedi VE, Metalcom Szentes
Csoportmeccs után a Magyar Kupa negyeddöntőjében is Szegedre érkezik majd a fehér sapkás Honvéd.
Fotó: Török János

A férfi vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének párosítása:

BVSC–Metalcom Szentes
Vasas–Szolnoki Dózsa
Szegedi VE–Honvéd
Ferencváros–Kaposvár

A csoportkörből a Metalcom Szentes 100 százalékos teljesítménnyel jutott tovább, miután a Szolnokot, az UVSE-t és az OSC-t is legyőzte. A Szegedi VE két győzelemmel jutott tovább, miután a Pécs és a Miskolc ellen nyert, a Honvédtól pedig kikapott.

Videó a sorsolásról:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában