Reakció

2 órája

Olimpiai bajnok idézetével reagált Ádám Martin

A délelőtt szárnyra kelt sajtóhírek után fotót posztolt a közösségi oldalára. Ádám Martin egy olimpiai bajnok tornász gondolatait fűzte a képhez.

Ádám Martin számára nem indult jól a görögországi szezon.

Fotó: Aszterasz Tripolisz

Kritikát fogalmazott meg egy görög lap Ádám Martin játékával kapcsolatban. A Sportime című lap azt írta, nem értették, miért volt ekkora felhajtás a csatár érkezése körül, aki a "legtöbb találkozón teljesen észrevehetetlen volt" a lap szerint. A forráskúti támadó az Instagram-oldalán tett közzé egy képet, és a háromszoros olimpiai bajnok amerikai tornász, Gabby Douglas gondolatait írta a kép mellé.

Ádám Martin, Instagram
Ádám Martin posztja hétfőn délután.
Fotó: Ádám Martin instagram-oldala

A nehéz napok a legjobbak, mert ilyenkor születnek a bajnokok – szól az idézet a kép mellé. Ádám Martin eddig minden bajnokin kezdő volt a görög Aszterasz Tripoliszban, ám az öt bajnokin pályán töltött 360 perc alatt nem szerzett gólt. A csatár menedzsere, Papp Gábor azt mondta a Nemzeti Sportnak, a csapat támadójátékának a kritikája, hogy nem jut el helyzetekig a 29 éves csatár, ugyanakkor az Aszterasz nem is azt a futballt játssza, amelyet az előző idény felvételein láttak. A görög csapat edzője nemrég a korábbi világbajnoki ezüstérmes, Claude Makélélé lett. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában