KO

2 órája

Az első menetben kiütötték Czutor Zolit a Sztárboxból

Nem küzdött sokáig a Sztárbox ringjében Czutor Zoltán: a szegedi származású zenészt egy menet alatt kiütötte Mészáros András. A Belmondo frontembere azonban azt mondta, a boksz továbbra is élete része marad.

Timár Kriszta

Vasárnap este lépett ringbe a Sztárbox műsorában a szegedi származású énekes-dalszerző, Czutor Zoltán. A Belmondo frontembere nehézsúlyban csapott össze a színész Mészáros Andrással. A meccs előtt lapunknak arról beszélt, nagyon várta, hogy szerepelhessen ebben a műsorban és férfias küzdelemnek nevezte a rá váró feladatot. 

Czutor, Sztárbox, menet
Egy menetes lett Czutorék bokszmeccse, Mészáros András hamar padlóra küldte a zenészt. Fotó: RTL

Akkor leszek elégedett, ha büszke férfiként és apaként zárhatom a versenyt. Meg szeretném mutatni a gyermekeimnek, hogy soha nem adom fel és méltósággal tudok küzdeni

 – fogalmazott a show felvezető interjújában. Azt is elárulta, hogy felnőttkora legjobb formájában van és sok életörömöt is hozott számára a felkészültés időszaka.

A helyszínen egyébként láthatóan neki volt nagyobb szurkolótábora, ő pedig kifejezetten jól érezte magát a meccs előtt. 

Olyan izgatottan várom, mint gyermekkoromban a külföldi utat

 – fogalmazott az öltözőben, taktikájáról pedig annyit mondott, jól szeretne játszani és az a terve, hogy élvezze.

Az első gongszó után Mészáros keményen rárontott a zenészre és már az elején bevitt egy akkora ütést, hogy Czutor 20 másodperc alatt földre került. Itt már rá kellett számolni a zenészre, de még folytatta a mérkőzést. Védekezni azonban már nem sikerült hatékonyan, nem érezte a távolságot sem, így a kapott ütések miatt a menet vége előtt 14 másodperccel egyszerre intette le a mérkőzésvezető a meccset és dobta be edzője a törölközőt. Mészáros András tehát technikai KO-val nyert.

Czutor, Sztárbox, menet
Nem küzdött sokáig a Sztárbox ringjében Czutor Zoltán. Fotó: RTL

Czutor a meccs után azt nyilatkozta, hogy nagyon jól van és bírta volna még a mérkőzést. 

Nem erre készültem. Négy menetet akartam bokszolni, ezért az első két menetben úgy terveztem, visszafogom magam. Hát, ez lett belőle

 – fogalmazott, majd azt is hozzátette, jobban kellett volna elmozognia. Edzője, Berki Ferenc annyival kommentálta a meccset, hogy kevés volt, amit adni tudtak Zolinak.

Czutor Zoltán tehát búcsúzott a Sztárboxtól, de mint mondta, nem kérdés, hogy a sportot tovább folytatja. És bár az egy menetes meccs gyors lezárásnak tűnhetett, nem kellett sokat várni, hogy ezt mindenki elfelejtse, az est következő mérkőzése ugyanis még ennél is durvább kivégzést hozott. Torghelle Sándor egykori focista mindössze 10 másodperc alatt földre küldte Shane Tusup edző-üzletembert. Hosszú Katinka korábbi trénere és férje az első menetben ezt követően még kétszer fogott padlót, és bár szabályos boksznak semmiképpen nem volt nevezhető, amit ők bemutattak, tény, hogy az első menetben a harmadik rászámolás, amit már csak úgy lehetett megoldani, hogy a bíró közéjük ugrott, a mérkőzés egyértelmű végét jelentette. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!