Az NB II.-es klub bejelentette a hatodik nyári igazolását

2024.07.22. 22:00

Támadó érkezett

A Szeged-Csanád GA hatodik nyári igazolása, Pruska Dániel személyében egy 2005-ös születésű támadóval erősített az NB II.-es labdarúgócsapat.

Pruska Dániel a Szeged hatodik új igazolása.

Fotó: ianostorok.com

Pruska Dániel 2005. június 7-én született Budapesten. A 19 éves csatár az UTE, az MTK Budapest, valamint a szombathelyi Illés Akadémia utánpótlásában pallérozódott. Az előző idényben a Haladás második csapatában 27 mérkőzésen 20 gólt szerzett. Kiemelkedő teljesítménye eredményeként bemutatkozhatott az NB II.-es csapatban is. Szegedi próbajátéka során háromszor is betalált a felkészülési mérkőzéseken, meggyőzve ezzel a szakmai stábot a közös folytatásról.

– Boldog vagyok, hogy a Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosa lehetek. Fantasztikus körülmények között készülhetünk, minden adott az eredményes munkához. Izgatottan várom az idényt – nyilatkozta Pruska Dániel.

A csapat eddig Kurdics Leventét, Mohos Barnabást, Takács-Földes Olivért, Varga György Balázst és Pejovics Danilót igazolta le.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában