A Csongrád-Csanád vármegyei alakultak készülnek a bajnokságra

2024.07.28. 17:53

Gólokkal hangoltak

Az Algyő tíz gólt szerzett, a Mórahalom kilencet, a Sándorfalva pedig négyet. A Csongrád-Csanád vármegyei labdarúgócsapatok készülnek a bajnoki nyitányra.

Mádi József

Széll Kristóf (balról) a Sándorfalvával négy gólos győzelmet aratott.

Fotó: Karnok Csaba

A közelgő rajtra gondolva rengeteg Csongrád-Csanád vármegyei alakulat játszott felkészülési mérkőzést. Az I. osztályban szereplő Algyő tíz, a Mórahalom kilenc gólt szerzett, de a Sándorfalva négy találata is meggyőző formára utal pár héttel a start előtt.

Tömörkényben két Csongrád-Csanád és egy-egy Bács-Kiskun, illetve Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei alakulat részvételével rendeztek tornát, a döntőbe a két vendég jutott, végül a Cserkeszőlő nyerte meg a villámeseményt. 

Eredmények: Algyő–Deszk II. 10–1, az algyői gólszerzők: Buchholcz (3), Deák (2), Róka, Bozóki, Kardos L., Kovács M., Sík B., ill. . Mórahalom–Hódmezővásárhelyi FC II. 9–0, gólszerzők: Bokányi (2), Szekeres Á. (2), Szűcs D. (2), Pióker Ti., Holcsik, Hovanyecz. Sándorfalva–Mindszent 4–0, gólszerzők: Vajna, Széll, Bitó M., Miletic. Balástya–UTC 4–4, gólszerzők: Bagi B. (2), Tóth D., Szabó A., ill. Sós M., Farkas Sz., Nádudvari-Sipos, Lőrincz. Jánoshalma–Bordány 4–1. Ásotthalom–St. Mihály 5–4.  Tótkomlós–Makó II. 1–1, a makói gólszerző: Ohát T. HFC III.–Újszentiván-Tiszasziget III. 1–5, az újszentiváni gólszerzők: Tranger, Bányai, Szeles, Galiba, Gyukics. Szegvár–Mártély 0–10. Pusztamérges–Röszke 2–3.

Tömörkényi négycsapatos torna, elődöntők: Tömörkény–Cserkeszőlő 0–3, Szentesi Kinizsi–Lakitelek 1–1, büntetőkkel 1:2. A 3. helyért: Szentesi Kinizsi–Tömörkény 6–2, a döntőben: Lakitelek–Cserkeszőlő 1–2.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában