A HFC a Tiszaszigetet, az SZVSE a Tiszakécske II.-vel készült

2024.07.21. 19:44

Főpróbát tartottak

Mindkét Csongrád-Csanád vármegyei NB III.-as alakulat győztes főpróbát tartott a vasárnap startoló új idény előtt.

A HFC (kék-sárgában) győztes bajnoki főpróbát tartott.

Fotó: Gémes Sándor

A hétvégi NB III.-as bajnoki rajt előtt utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a Hódmezővásárhelyi FC, amely a Tiszaszigetet legyőzte Gréczi két és Kónya góljával.

– Nagyon sok helyzetet tudtunk kialakítani, de ezekből keveset értékesítettünk és csak három gólt szereztünk, amit kevésnek érzek. A felállt fal elleni játékot tudtuk gyakorolni, próbáltunk direktbe gyorsan és pontosan támadásokat szervezni, azt gondolom ez a része rendben volt. Van még egy hetünk, hogy készek legyünk a rajtra, ezt jól kell kihasználni – nyilatkozta Antal Krisztián, a HFC vezetőedzője a klub honlapján.

A másik vármegyei harmadosztályú alakulat, az újonc SZVSE a Tiszakécske II. együttesével játszott, és 8–1-es győzelmet aratott.

Az NB III.-as alakulatok közül a hódmezővásárhelyiek vasárnap 17.30-kor Gyulán kezdik az új idényt, míg az SZVSE ugyanekkor hazai pályán a Kecskemét II.-t fogadja.

További eredmények: Kiskundorozsma–Sándorfalva 0–2, gólszerzők: Bitó M., Godó L. Makó–Hódmezővásárhelyi FC II. 4–0, gólszerzők: László L., Bohák D., Beke D., Kardos Á. Algyő–Mezőhegyes 4–2, az algyői gól: Bozóki, Pócs, Rádi, Róka.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában