Bemutatjuk a Zengő Alföld 34. Kék Mókus-kupa gálanapjának résztvevőit (2. rész)

2023.12.24. 19:05

+45: sokat számít a rutin

A Zengő Alföld 34. Kék Mókus-kupa utolsó napja december 27-én következik, amikor hat elődöntőt és három finálét rendeznek a három korosztályban, emellett lesz egy gálameccs és teqballbemutató. Az eseményt felvezető sorozatunk második részében a +45-ös korosztály elődöntőseit mutatjuk be.

Mádi József

A Maxx Autó esélyes a végső győzelemre is.

Fotó: Gémes Sándor

Négy remek csapat tele rutinos játékosokkal. És ugye tudjuk, hogy a rutin milyen sokat számít. Nos, ebben nem lesz hiány a Zengő Alföld 34. Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna 2023-as utolsó napján a +45-ösöknél. A korosztály első elődöntőjében jövő szerdán 9 órakor a Maxx Autó és a RET Vojvodina találkozik, majd 10 órától rendezik az Amnézia és az Eurosweet mérkőzését, a döntő pedig 15 órakor kezdődik.

Maxx Autó

A kiskunfélegyházi illetőségű csapat nagyon régóta együtt futballozik. Számtalan Csongrád-Csanád vármegyei kispályás labdarúgótornán találkozhattunk velük, így Szeged mellett például Kisteleken is. Az együttes húzóembere Koncz Zsolt, valamint Némedi Norbert és Tököli Attila – ők együtt a Kecskemét korábbi NB I.-es alakulatában voltak társak.

RET Vojvodina

Horváth Róbert rendkívül lelkiismeretesen vezeti az együttest, amelyben a szegediek mellett (György Béla, Buknicz Zoltán, a korábbi NB I.-es labdarúgó Major László) vajdasági (Csanádi István) és makói (Szebehelyi Károly, Gabnai Győző) labdarúgókra is támaszkodik. A csapat meghatározó tagja az újszegedi Kisstadionban a+45-ös Török György kispályás emlékbajnokságoknak.

Amnézia

Az elmúlt két évben egyeduralkodója volt a korcsoport eseményeinek, hiszen az előző három szegedi városi bajnokságot ez a csapat nyerte. Tóth Szabolcs vezetésével korábbi vármegyei kiválóságok (többek között Erhardt Szilárd, Brinszky Adrián, Kothencz Péter, Kovács Zoltán) alkotják a keretet.

Eurosweet

A vajdasági vonalat képviseli ez az együttes is, Cseri Zoltán remek kis alakulatot hozott össze, amely szintén gyakran megfordul Szegeden vagy Domaszéken a különböző tornákon. Az egyik legnagyobb név Nagypál Tibor, aki szerepelt a magyar válogatott keretében is egykor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában