Művészek a könyvtárban

2 órája

Vásárhelyi költők vendégeskednek Szegeden

A Somogyi-könyvtár alagsori klubjában lép fel Sulyok Csaba és Haranghy Géza.

Tábori Szilvia

Zenés irodalmi estre invitál két vásárhelyi költő, Sulyok Csaba és Haranghy Géza szeptember 23-án, hétfőn 17 órától a Szegedi Somogyi Károly Városi Könyvtár és Megyei Könyvtár alagsori klubjában. Fuvolán Bódi Sarolta, a Bethlen Gábor Református Gimnázium énektanára közreműködik, aki fuvolajátékával olyan slágereket elevenít fel, mint a Szomorú vasárnap, Hamvadó cigarettavég, Egy csók és más semmi vagy a Meseautó.

Somogyi könyvtár, Szeged, Könvytári napok
 

A tompai születésű Haranghy Géza a vásárhelyi Kárász József Irodalmi Kör, valamint az óbudai Krúdy Gyula Irodalmi Kör tagja. Egyebek mellett Krúdy-aranyérmes, Csongrád megyei Prima díjas. Írásai olvashatók a Vásárhelyi Látóhatár, a Kláris, a Föveny című irodalmi lapokban, valamint A hetedik irodalmi portál felületén, illetve számtalan önálló kötete jelent meg. 

Sulyok Csaba 1988-ban született Hódmezővásárhelyen. Székkutason nőtt fel, jelenleg szülővárosában él. Tagja a Kárász József Irodalmi Körnek. A Vásárhelyi Látóhatár folyóirat 2019 májusában „a hónap versének” választotta Tükör című költeményét. A hetedik irodalmi portálon „Egy, ki tudja, hol a kapocs” című pályázatán két versét a legjobb 50 közé választották többek között. Versei jelentek meg a Szózat, a Napút online, A hetedik, a Vásárhelyi Látóhatár és a poet.hu felületein, és több antológiában. Legutóbbi önálló, Kelepce című verseskötete tavaly jelent meg.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában