Zaklatás Szegeden: Egy játszótéri incidens miatt aggódnak a szülők

Egy fiatal anyuka az interneten riadóztatott a szegedi zaklató miatt, miután az megkörnyékezte a kisbabáját és erőszakosan viselkedett.

Delmagyar.hu

A szegedi Zöldfa utcai játszótéren egy anya, Dicsőné Jaksa Ramóna Renáta, aggasztó zaklatással szembesült, miközben kisfiával látogatott el a helyszínre. Az eset szeptember 17-én történt, amikor Ramóna kondizni indult gyermekével, aki békésen pihent a babakocsijában. Egy középkorú, riasztó külsejű férfi megközelítette őket, és figyelmét a kisbabára irányította, riasztóan viselkedve. A férfi nemcsak a gyermeket bámulta, hanem a babakocsit is piszkálta, miközben ijesztő kijelentéseket tett - írja a Ripost.

Babakocsi, zaklató, Szeged
A szegedi zaklató a babakocsira pályázhatott a játszótéren / Fotó: Olvasói

A férfi zavart viselkedése fokozta Ramóna aggodalmát, amikor azt mondta, hogy megvigasztalná a síró gyermeket, sőt, Jézusnak nevezte magát. Annak ellenére, hogy Ramóna megkérte, hogy hagyja békén őket, a férfi továbbra is zavarta a nőt és babáját, sőt azt is mondta, hogy széttöri a babakocsit. A helyzet fokozódott, Ramóna pedig kétségbeesésében kiabálni kezdett segítségért, amit egy arra járó takarító nő hallott meg, és a zaklató végül elszökött.

Ramóna az eset után sokkos állapotban volt, és elmondta, hogy ez a tapasztalat rádöbbentette arra, mennyire védtelen volt egyedül a játszótéren. Bár nem tett rendőrségi feljelentést, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívta a figyelmet arra, hogy bárki bejelentést tehet a 112-es segélyhívón, ha hasonló esetet tapasztal. Az incidens nagy aggodalmat keltett a szegedi szülők körében, akik féltik gyermekeik biztonságát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!