Elismerés

2024.09.16. 20:11

Fődíjas lett a Hódkertész Kft.

Hódmezővásárhelyi cég kapott rangos elismerést.

Delmagyar.hu

Immár nyolcadik alkalommal rendezték meg a Magyarország Legszebb Birtoka díjátadó gálát az Agrotrend Csoport szervezésében. A rendezvény fővédnöke Jakab István, a MAGOSZ elnöke és az Országgyűlés alelnöke volt, aki méltatta a magyar agrárium szereplőit és a verseny magas színvonalát. A gála különleges eseményként zárta le az országos birtokbejárást, amely során a zsűri számos szempont szerint értékelte a döntős birtokokat, kiemelve azok szakmai teljesítményét és innovációját – tájékoztatott közleményében az Agrotrend Csoport.

Hódmezővásárhely, fődíj, cég
A büszke győztes a díjátadó gálán. Fotó: agrotrend.hu

A zsűri döntése alapján a fődíjat Magyarország Legszebb Birtoka 2024 címmel a Hódkertész Kft. nyerte, amely a kertészeti ágazatban nyújtott kimagasló szakmai teljesítménye révén emelkedett ki a mezőnyből.

A verseny során a zsűri különböző agrárterületek legszebb és legkiemelkedőbb birtokait díjazta, ezzel elismerve az agrárvilág sokszínűségét és szakmai színvonalát. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában