Hősies helytállásért és kiemelkedő munkáért kaptak elismerést vármegyei rendőreink

Elismerések nemzeti ünnepünk alkalmából a rendőrség állományában.

Delmagyar.hu

Október 23-a, nemzeti ünnepünk alkalmából több rendőrségi dolgozó is elismerésben részesült Csongrád-Csanád vármegyében. Dr. Pintér Sándor belügyminiszter kiemelkedő helytállásuk és bátorságuk elismeréseként Bátorságért Érdemjelet adományozott Keller Csaba Tamás törzszászlósnak és Solti Balázs zászlósnak, a Szegedi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjainak. A két rendőr példamutató magatartása különösen méltó elismerésre, hiszen munkájuk során testi épségüket is kockáztatták mások életének megmentése érdekében.

rendőrségi elismerés, október 23-i ünnepség, bátorságért érdemjel, rendőrségi előléptetés, Csongrád-Csanád vármegye, Pintér Sándor, rendőrségi főtanácsos, rendőrségi jutalom
Rendőrségi elismerések október 23-a alkalmából. Forrás: police.hu

A rendőrség vezetői további jutalmakat is átadtak az ünnep alkalmából. Dr. Balogh János rendőrségi főtanácsos, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője több munkatársát előléptette, például dr. Hodoniczki Gábor őrnagyot és Grósz Attila Sándor főhadnagyot, valamint pénzjutalommal ismerte el Sutyinszki Norbert főhadnagyot. Dr. Polyák Zsolt dandártábornok további 9 rendőrt és 2 rendvédelmi alkalmazottat részesített pénzjutalomban, hangsúlyozva a szakterületen végzett kiemelkedő munkájukat.

A rendőrségi állomány tagjai nemcsak szakmai teljesítményükért kaptak elismerést, hanem hivatásos szolgálatukban eltöltött évek és születésnapjuk alkalmából is jutalomban részesültek. A díjazottaknak gratulálunk az elért eredményeikhez, és további sikereket kívánunk számukra a jövőben is, hiszen munkájuk alapvetően hozzájárul a közbiztonság fenntartásához.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában