Elfogták a magyarcsanádi rablókat – videóval

Kilencvenéves nőt raboltak ki maszkos idegenek magyarcsanádi lakásában szeptember végén. Október 22-én a rendőrők elfogták a gyanúsított férfit és nőket.

Delmagyar.hu

Elfogtak két nőt és egy férfit a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Makói Rendőrkapitányság munkatársai, akiket egy magyarcsanádi rablás elkövetésével gyanúsítanak.

rablás, magyarcsanád, rendőrség
Illusztráció: Shutterstock

A rendőrségre szeptember 28-án délután érkezett a bejelentés, miszerint kiraboltak egy kilencvenéves nőt. Az idős asszony elmondása szerint épp vasalt, amikor pénzt követelő, maszkos ismeretlenek jelentek meg a lakásában. Az egyikük megragadta a karjánál, majd bántalmazni kezdte, miközben erőszakkal megszerezte az ékszereit, és elvette a telefonját. Ezalatt társai átkutatták az ingatlant, ahonnan több mint egymillió forintot vittek el.

A rendőrök a nyomozás során azonosítottak egy férfit és két nőt, akiket október 22-én hajnalban fogtak el. Őrizetbe vették és letartóztatták mindhármukat. A Makói Rendőrkapitányságon rablás bűntett miatt indult eljárás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában