Leszakadt faágak és tüzek miatt riasztották a tűzoltókat

Tűzesetek és műszaki mentések adtak munkát a tűzoltóknak szerdán.

Delmagyar.hu

Letört faág akadályozta a forgalmat szerdán, Makón, a Szegedi utcában. Szegeden, a Vitéz utcában egy fa személygépjárműre hasadt.

Csongrádon, a Fő utcán egy nagyméretű fa ága járda fölé hasadt, a Hunyadi téren egy faág úttestre szakadt, veszélyeztetve a közlekedőket. A lakossági bejelentéseket követően a városok hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel végezték el a műszaki mentéseket. Sérülés sehol sem történt.

Szerdán délután egy gépjármű lesodródott az útról a 45-ös főúton, Szentes közelében, a 17. és a 18. kilométer között. Hárman utaztak a járműben, mindannyian ki tudtak szállni. A szentesi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

Batidán, a Nagysziget tanya közelében három hektáros területen lángolt a száraz aljnövényzet szerdán délután. A hódmezővásárhelyi, a szegedi és a makói hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. Derekegyház közelében, a 45-ös számú út mellett kettőszáz négyzetméteren égett az száraz fű, avar. A szentesi tűzoltók oltották el a tüzet. A tűzesetekben személyi sérülés nem történt.   

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában