Sikeres szereplés a rendőrségi lőbajnokságon

Delmagyar.hu

Forrás: Police.hu/Facebook

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata kiváló eredményeket ért el a 2024-es Országos Szolgálati Pisztoly Lőbajnokságon, amelyet kedden rendeztek a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság szervezésében, a Ravazd melletti Magyalosi Lőtéren. A versenyen négy kategóriában – női, speciális, civil ruhás és egyenruhás – valamint csapatversenyben is összemérték tudásukat a rendőrök.

A Csongrád-Csanád vármegyei csapat remekelt, hiszen a pálya csapatversenyben és az összesített csapatversenyben is a második helyen végeztek. Egyéniben is szép eredmények születtek: Bálint Nikoletta r. őrmester és Nándori Árpád c. r. zászlós kategóriájukban egyaránt ezüstérmet szereztek, míg Bús András r. zászlós a civil ruhás kategóriában a harmadik helyen végzett. Kis Máté Olivér r. törzsőrmester az egyenruhás kategóriában a negyedik helyet szerezte meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában