A csereprogramra július 15-ig lehet regisztrálni a város honlapján

2023.06.18. 07:00

Ingyen kaphatnak LED izzót a vásárhelyiek

Kovács Erika

A LED izzók átlagos élettartama akár két-háromszorosa egy hagyományos izzónak és kevesebbet is fogyasztanak.

Fotó: KISS ANNAMARIE

Ingyen juthatnak a vásárhelyiek LED-es izzóhoz, amivel a villanyszámlájukat csökkenthetik. Az önkormányzat a napokban hirdette meg a CYEB-bel közös csereprogramját.

- Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet! Vegyen részt Ön is az ingyenes, hódmezővásárhelyi LED-csere programban! A hódmezővásárhelyi önkormányzat, a CYEB jóvoltából, ingyenes LED-izzó programot hirdet a lakosság számára, amelynek keretében a program résztvevői meghatározott feltételek mellett ingyen juthatnak LED-ekhez, és cserélhetik le a háztartásaikban található régi izzókat új, korszerű LED fényforrásokra – áll a felhívásban.

A hódmezővásárhelyi háztartások lakossági villanyszámla alapján juthatnak a LED izzókhoz. A programban való részvétel feltétele, hogy a jelentkezőknek az ingyenes kapott LED-eket a jelentkezéskor megadott címen minimum 2 évig kell használniuk. A szerződéskötéshez szükség lesz a szerződő fél villanyszámlájára, a személyazonosság igazolásához szükséges dokumentumokra és hódmezővásárhelyi lakcímkártyára. A csereprogramra július 15-ig lehet regisztrálni a város honlapján, a www.hodmezovasarhely.hu/ingyenesled/ felületen. Akinek nincs internetes kapcsolata, keresse fel a Németh László Városi Könyvtárat, ahol a Nyugdíjas Szövetség tagjai segítik a regisztrációt. A sikeres regisztrációt követően, október 1-jétől a polgármesteri hivatalban lehet majd előzetes értesítés után átvenni a LED izzót.


 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában