Katus Attila is tart ingyenes aerobik órát a mellrák elleni rendezvényen

Szűrőprogramokkal és ingyenes sportórákkal várják az érdeklődőket vasárnap a Pink Október rendezvényre Szegeden.

Delmagyar.hu

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a korai felismerés fontosságára, valamint a megelőzésre.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Szabadidősport Szövetség október 20-án, vasárnap délelőtt 9 és 12 óra között a Pick Aréna Ludányi Márton Sportcsarnokában Pink Október elnevezésű figyelem felhívó, prevenciós mozgásfesztivált rendez, amelyen többek között órát tart majd Katus Attila fitnesz világbajnok is. A zumba, fitnesz és jóga órák mellett a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya és a Híd Klinika szűrőprogramokat tart, az Everfit – LoveYourBelly szülés utáni tréninggel és több kiállító mutatkozik be az egészségtudatos életmód jegyében.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, a szervezők az eseményre kilátogatók számára frissítő csomagokkal kedveskednek a készlet erejéig, illetve értékes nyereményekért – többek között OTP Bank Pick Szeged kézilabda belépőkért, ajándékcsomagokért – lehet majd kihívásokon részt venni. A résztvevőknek váltócipő és polifoam ajánlott, illetve a szervezők azt kérik, hogy aki teheti, öltözékében viseljen rózsaszínt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában