Hirdetés

2024.08.30. 09:20

A fogfehérítő matrica Crest tényleg működik?

A fogfehérítésen gondolkodik? Talán azon tűnődik, hol kezdje. Számos fogfehérítési lehetőség létezik, a viszonylag olcsó, vény nélkül kapható fogfehérítő megoldásoktól, beleértve a csíkokat és zseléket, egészen a drágább rendelői kezelésekig. Itt beszélünk a fogfehérítő csíkokról, és arról, hogy miért érdemes vagy nem érdemes kipróbálnia őket.

PR cikk

Forrás: elements.envato.com

Válaszoljunk tehát az Ön által feltett kérdésre. Tényleg működik a fogfehérítő matrica Crest?

Mi az a fogfehérítő csík?

A fogfehérítő csíkok vékony műanyag csíkok, amelyeket fehérítőszert tartalmazó géllel vonnak be. Amikor a csíkot a fogain viseli, a gél érintkezik a fogakkal, és fehérítő hatást fejt ki.

Hatékonyak a fogfehérítő csíkok?

A fogfehérítő csíkok hatékony módja a fogak ragyogásának. A tényleges eredmények azonban a foltok forrásától, a foltok szintjétől, az Ön szájüregi egészségétől és fogai természetes színétől függnek. Ha az olyan életmódbeli szokások, mint a kávéfogyasztás vagy a cigarettázás miatt vannak foltjai, a fogfehérítő csíkok néhány árnyalattal észrevehetően javíthatnak a fogain. 

Ha azonban nagyon erős elszíneződéssel rendelkezik, akkor a kívánt eredmény eléréséhez professzionális fogfehérítő kezelésre lehet szüksége. Fontos megjegyezni, hogy a fogfehérítő csíkok nem távolítják el a lepedék és a fogkő felhalmozódásából, egészségügyi problémákból vagy gyógyszerekre adott reakciókból eredő foltokat. Ezekben az esetekben a fogszakorvosával vagy egészségügyi szolgáltatójával kell megbeszélnie az elszíneződés forrását.  

Forrás: elements.envato.com

Ha a fogfehérítő matrica Crest-et az utasításoknak megfelelően használja, körülbelül hét napon belül eredményeket kell látnia. Vannak fejlettebb fogfehérítő csíkok, amelyek már három napon belül eredményt ígérnek. Egy teljes ciklus elvégzése után az eredmények akár hat hónapig is tarthatnak. Ahhoz, hogy fogai hosszabb ideig fehérebbek maradjanak, mosson fogat fehérítő fogkrémmel, és kerülje a fogakat elszínező ételeket és italokat, például a vörösbort és a kávét.

A legjobb, ha maga találja ki. Próbálja ki tehát a fogfehérítő csíkokat még ma!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában