Szeged és környéke

2015.04.15. 18:07

Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek

A Szegedi Gyermekklinika, Gyermek Intenzív Osztályán kezelik a dél-alföldi régió legsúlyosabb állapotú gyermekeit, a születésüket követő néhány naptól egészen 18 éves korukig.

Delmagyar.hu

Az osztály dolgozói, a beteg gyermekek körülményeinek javítása, eszközeik korszerűsítése és osztályuk fejlesztése céljából, egy jótékonysági kezdeményezést indítottak „Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek" címmel, melynek első támogatói az EHF Kupagyőztes, MOL-Pick Szeged Férfi kézilabdacsapat két játékosa, Zubai Szabolcs és Vadkerti Attila.

Zubai Szabolcs és Vadkerti Attila is támogatják a kezdeményezést.

Zubai Szabolcs és Vadkerti Attila is támogatják a kezdeményezést.
A sportolók egy, a csapat minden játékosa által saját kezűleg dedikált mezt ajánlottak fel licitálásra a „Dr. Tekulics Péter a gyermekekért" Alapítvány javára, melyből befolyó összeggel a Gyermekintenzív Osztályt kívánják támogatni. A mez hivatalos átadására az IH Rendezvényközpontban megrendezett “Gyerekek a gyerekekért" jótékonysági koncerten került sor.

A mezre történő liciteket 2015.05.31-ig, Gyermeknapig várják az alábbi elérhetőségekre:

Szegedi Gyermekklinika Titkárság
6720, Szeged, Korányi fasor 14-15.
E-mail: [email protected]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!