Több igazolását is bejelentette az NB III. jövő heti rajtjára készülő Hódmezővásárhelyi FC

2020.07.23. 11:38

Komoly rutin érkezett a HFC-hez

Élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező védő érkezett a Hódmezővásárhelyi FC-hez: az NB III. újoncának kerete lassan kialakul, a létszámproblémákat is orvosolják a vásárhelyiek.

Munkatársunktól

Debrecen 20150531 Labdaúgás OTP Bank Liga NB1 bajnoki mérkõzés DVSC Gyõr Ludánszki Bence

Forrás: Szabó Miklós (Archív fotó)

Fotó: Szabó Miklós

Több új igazolását is bejelen­tette az NB III.-ra készülő Hód­mezővásárhelyi FC. Szűcs Ró­­bert korábban elmondta, mennyiségben is gondjaik akadtak, hiszen a sérültek mellett távozója is volt a csapatnak, a 38 bajnoki mérkőzésből álló harmadosztályú szezon teljesítéséhez pedig mindeképpen szükség volt erősítésekre.

Ennek köszönhetően a kék-­sárgáknál folytatja a fiatal, Orosházáról érkező kapus, Ma­­runák Levente, a Szarvastól megszerzett szélső támadó, Sindel Roland, valamint a vá­sárhelyi nevelésű, fiatal belső védő, Ugrai Bendegúz is. Utób­bi a kecskeméti akadémia mellett a Vasas utánpótlásában is játszott, most egy térdsérülés után igyekszik visszanyerni formáját.

A legnagyobb fogásnak Lu­dánszki Bence tűnik: a 29 éves, védelemben és középpályán is bevethető labdarúgó komoly múlttal rendelkezik. A Debrecen színeiben játszott az NB I.-ben, sőt, Európa-liga-selejte­zőn is pályára lépett. Közel száz másodosztályú bajnoki mérkőzés van a lábában, a legutóbbi szezonban pedig az NB II.-től búcsúzó Tiszakécskében játszott.

– Nem szerettem volna ott szerződést hosszabbítani, sza­­bad lettem, és több klub is érdeklődött, több ajánlatot is kaptam. Úgy éreztem, hogy Hódmezővásárhelyre kell jönnöm, nagyon komoly volt az érdeklődés, a jövőkép is igazán biztató, és úgy éreztem, szakmailag és emberileg is ez a legjobb döntés – mondta a klub honlapjának adott interjújában Ludánszki.

– Van pár jó csapat az NB III. Közép csoportjában, a többiek között pedig nagy forgásra számítok. Nagyon sok meccs lesz, a csapatok közül pedig többen nincsenek hozzászokva 38 meccshez egy szezonban. Az erőviszonyok változóak lehetnek, nehéz jósolni, de próbá­lunk a tabella első felében vé­­gezni – tette hozzá a vásárhe­lyiek új játékosa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában