Szeged és környéke

2007.11.30. 21:38

Elindult a Karácsonyi ajándékosztás

Címkék#Szeged

Szeged - Naponta értékes nyereményekkel elindult a Delmagyar.hu portálon a Karácsonyi ajándékosztás nevű karácsonyig tartó nyereményjáték. A játék elérhető a delmagyar.hu/karacsony címen. Főnyereménye 4 repülőjegy.

A játék során december 1. és 23. között minden nap egy 15-20 ezer forint értékű nyereményt sorsolunk ki. A játék végén, december 24-én az ajándékosztás 4 főnyereménye, négy repülőút talál gazdára.

A www.delmagyar.hu/karacsony oldalon egy adventi naptár dátumaira kattintva lehet a sorsolásokba bejelentkezni. A napi játékokban való részvételhez az kell, hogy játékosaink napról napra bejelentkezzenek az oldalon. A sorsolást minden éjszaka, éjfél után végezzük, a nyertes nevét és a játékban részt vevők számát az adventi naptár letelt dátumaira kattintva lehet elérni.

A játék érdekessége, hogy a játékosok növelhetik is esélyüket a napi, illetve a főnyeremények sorsolásában. Ha 5 ismerősük e-mail címét megadják, hogy őket is értesíthessük, azzal egyel többször kerülnek a sorsolási kalapba.

Az így elért esélyek száma a főnyeremény-sorsolásra összegyűlik: ahányszor játékosunk megnövelte esélyét, annyival többször jelenik meg neve a 4 főnyeremény sorsolásának kalapjában.

Térjen vissza naponta a www.delmagyar.hu/karacsony oldalra, és próbáljon szerencsét!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!