Vármegyei futballprogram

1 órája

Dobogósok játszanak rangadót Tiszaszigeten

Pénteken rendezik a hétvége első mérkőzését. Szombaton Tiszaszigeten rendeznek hatpontos mérkőzést, mutatjuk a vármegyei futball programját.

Vajgely Pál

A Tiszaszigetre ezúttal a Sándorfalva vár, az Algyő Balástyán próbál meg javítani.

Fotó: Török János

Egy hatpontos rangadót is hoz a vármegyei futball hétvégi kínálata, az I. osztályban ugyanis hatpontos meccsen találkozik egymással a Tiszasziget és a Sándorfalva. A két csapat egyaránt 23 ponttal áll a tabellán, ám jelenleg kettővel jobb a szigetiek gólkülönbsége, és jelenleg egy hatmeccses győzelmi szériában van Bány Tamás csapata. A liga alapszakaszának első fele zárul a hétvégén, a programot a péntek esti Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Kiskundorozsma meccs nyitja. Négy meccse nyeretlen az Algyő, amely a legutóbbi három találkozóján egyaránt kikapott, most Balástyára utaznak az algyőiek. Debütál a Deszk régi-új edzője, Papp Endre vezetésével játszik alsóházi rangadót a deszki gárda a nemrég szintén edzőváltáson átesett Bordány ellen.

vármegyei futball, Tiszasziget, Algyő
A kékmezes Tiszaszigetre az algyői győzelmet követően újabb rangadó vár a vármegyei futball hétvégéjén.
Forrás: Török János

A vármegyei II. osztályban a listavezető Csongrád Röszkére látogat, míg a második SZEOL SC-FK Szeged a forduló derbijén a negyedik Csengele vendége lesz. Az utolsó két helyezett találkozik egymással Bakson.

A harmadosztályban a negyedik Sándorfalva II. és a harmadik Földeák játszik kiemelt meccset egymással, a listavezető Zsombó Tápéra látogat, míg az Öttömös pedig Forráskútra utazik.

A vármegyei futball hétvégi programja: 

Vármegyei I. osztály, péntek, 18 óra: Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Kiskundorozsma. Szombat, 14.30: Makó–Kéménygyártó-Mórahalom VSE, Balástya–M-Perfect Home-Algyő, Tiszasziget–Sándorfalva, Szentesi Kinizsi–Hódmezővásárhelyi FC II., Deszk–DB Futball Bordány.

Vármegyei II. osztály, szombat, 14.30: Baks–Csanytelek, Mártély–St. Mihály, Mindszent–UTC, Röszke–Csongrád-Draxi Gép Kft. Vasárnap, 13.30: Algyő II.–Tiszasziget II., Ásotthalom–Tömörkény. 15 óra: Csengele–SZEOL SC-FK Szeged.

Vármegyei III. osztály, szombat, 14.30: Ambrózfalva-Csanádpalota–Szatymaz, Domaszék–Makó FC-Duocor-Givaudan, Forráskút–Öttömös, Tápé–Zsombó, Sándorfalva II.–Földeák. Vasárnap, 13.30: Pusztamérges–Kistelek. Az Apátfalva szabadnapos.

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 14.30: Ópusztaszer–Kiskundorozsma II., Gyálarét–Tiszasziget III. Vasárnap, 13.30: Kéménygyártó-Mórahalom VSE II.–Tömörkény II., Üllés–Balástya II., Csanytelek II.–Ruzsa, Dóc-Sándorfalva–Pázsit.

Tisza-Maros csoport, szombat, 14.30: Székkutas–MAS SE, Szegvár–Ambrózfalva-Csanádpalota II., Eperjes–Szőreg-Deszk, Nagymágocs–Erzsébet FK, Kiszombor–Kübekháza. Vasárnap, 13.30: Csongrád II.–Hódmezővásárhelyi FC III. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában