Asztalitenisz

3 órája

Kecskeméten is győzött az ATSK Szeged

A nemzeti ünnepen arattak újabb győzelmet. Kecskeméten is nyerni tudott az ATSK Szeged női asztalitenisz csapata az Extraligában.

Hosszú szünet után állt újra asztalhoz a női Extraligában az ATSK Szeged csapata, a Tisza-partiak a nemzeti ünnepen folytatták a bajnokságot a Kecskemét otthonában.Az újonc szegedi gárda az évek óta stabil Extraligás szereplő kecskemétiek ellen remekül kezdett, hiszen a Struna Adela-Laskai Írisz kettős három játszmában győzte le a hazaiak duóját, az Imre Leila-Farkas Szilvia duót. Struna Adela mindkét egyéni meccsét megnyerte, előbb Dohóczki Nórát győzte le ött szettben, majd négy játszmában Imre Leila ellen is nyerni tudott. 3:3-as állásnál Laskai Írisz döntött a győzelemről, aki nyerni tudott Dohóczki Nórával szemben, így az ATSK Szeged nyerte a meccset.

ATSK Szeged
Kecskeméten is nyerni tudott az ATSK Szeged női csapata.
Forrás: ATSK Szeged

A szegediek a nyitófordulóban, Nagykanizsán aratott sikerüket követően újabb idegenbeli győzelmet szereztek, és mivel a bajnokság második és harmadik fordulóját elhalasztották, így két lejátszott mérkőzést követően két győzelemmel áll a bajnokságban. Szombaton jön az idény első hazai mérkőzése a lányok számára, 15 órától a bajnoki címvédő Budaörs ellen debütálnak az ATSK teremben.

Kecskeméti Spartacus Sportkör–ATSK Szeged 3:4

Női asztalitenisz Extraliga, 4. forduló.
A szegedi győzelmeket szerezték: Struna Adela (2), Laskai Írisz, és a Struna-Laskai páros. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában