NB III.

3 órája

Kiütéses vereséget szenvedett az SZVSE a fővárosban

Az első félidei rengeteg hiba után szétesett a szegedi csapat. Súlyos zakót kapott az SZVSE az ESMTK otthonában.

Súlyos vereséget szenvedett a pirosmezes SZVSE a fővárosban.

Fotó: Karnok Csaba

A negyedik és az ötödik helyezett találkozott egymással az NB III. Dél-keleti csoportjának 11.fordulójában, ám ami végül történt, arra aligha számított bárki is.  Bár korán, a hetedik percben hátrányba került az SZVSE az ESMTK vendégeként, miután a hazaiak egy beívelt szabadrúgást követő fejesből vezetést szereztek, mezőnyben egyenrangú partnere volt a tavalyi ezüstérmesnek az SZVSE. Csakhogy egy kissé könnyű síppal befújt büntetőt követően előbb kétgólos lett a hátrány, majd egy rossz labdakihozatalt követően már hárommal vezetett az ESMTK, amely még a félidő vége előtt egy szabadrúgásból a negyediket is megszerezte. Gyakorlatilag ami kisebb lehetősége adódott a hazaiaknak, azt mind gólra váltották. 

SZVSE, NB III.
Súlyos vereséget szenvedett a pirosmezes SZVSE a fővárosban. 
Fotó: Karnok Csaba

Ilyenkor egy csapat abban reménykedhet, hogy a szünet után képes lesz változtatni a dolgokon, csakhogy a hazaiak lendületbe jöttek, és bő negyed óra alatt négy akciógólt szereztek, ezzel kiütéses, 8–0-ás vereséget mértek a sokat hibázó SZVSE-re. Az ESMTK-nak szinte minden összejött ezen a napon, így a Vasutasok szezonbeli negyedik vereségüket szenvedték el.  

Kelemen Balázs:Talán most értékelődik fel az eddig szerzett pontjaink száma, látjuk, hogy ilyen is előfordulhat ebben az osztályban. A mai egy megyeegyes teljesítmény volt, az a feladat, hogy a következő hetekben a szebbik arcunkat mutassuk.

ESMTK–SZVSE 8–0 (4-0)

Labdarúgó NB III., Dél-keleti csoport, 11. forduló. Budapest, ESMTK stadion, 400 néző. Vezette: Szommer Attila (Tőkés, Vilmányi)
ESMTK: Vukman – Márta (Ádámszki, 69.), Zsemlye, Tagai, Slezák (Stoiacovici, 76.), Puskás, Soós, Kovács B., Balogh M. (Sándor, 69.), Tóth M. (Kubó, 76.), Molnár T. Edző: Turi Zoltán.
SZVSE: Zelman – Kormányos (Kelemen V., 52.), Dobronoky (Fodor, a szünetben), Beretka (Ottlik, 69.), Albert, Mezei, Vas, Benyó (Rádai, 52.), Farkas, Papp Á., Lévai (Kalapács, 52.). Edző: Kelemen Balázs.
Gólszerzők: Zsemlye (7.), Soós (27., 41., az elsőt 11-esből), Slezák (39.), Balogh M. (46.), Márta (50., 57.), Tóth M. (63.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában