Férfi kézilabda

3 órája

Szerződést hosszabbított kulcsjátékosával a Pick Szeged

A Sport1 Televízió Harmadik félidő című műsorában percekkel korábban Mario Sostaric nagy bejelentést tett. A horvát válogatott jobbszélső 2028. június 30-ig szerződést hosszabbított a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával.

Becsei Dávid

Mario Sostaric 399 gólnál tart a Bajnokok Ligájában.

Fotó: Karnok Csaba

Mario Sostaric 2016 nyara óta erősíti a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát. A Super Mario becenévre hallgató játékos a Pick Aréna közönségének egyik legnagyobb kedvence. A mai bejelentés szerint 2028 nyaráig biztosan a Tisza-parti csapatot erősíti, mivel a 2025. június 30-ig szóló kontraktusát megújította a klub.

Pick Szeged, Mario Sostaric, szerződést hosszabbított, Harmadik félidő
Hamarosan akár a Pick Szeged legeredményesebb játékosává is válhat Mario Sostaric.
Fotó: Karnok Csaba

Sostaric az OTP Bank-Pick Szeged történelmének második legeredményesebb játékosa a Bajnokok Ligája-mérkőzéseken. A 31 éves horvát válogatott jobbszélső eddig 399 gólt lőtt az elit sorozatban, nála többet csak a csapatkapitány Bánhidi Bence jegyez, 420-at. Idén sem fukarkodott eddig a BL-gólokkal, négy meccsen 32-nél tart, amivel vezeti a Bajnokok Ligája góllövőlistáját négy fordulót követően.

– Nagy örömmel jelentem be, hogy újabb három évvel meghosszabbítottam a szerződésem Szegeden – árulta el Sostaric a Harmadik félidő c. műsorban. 

Jó sorozatban a Pick Szeged

A Pick Szeged legutóbb Zágrábban nyert 35–30-ra, ezen a találkozón Sostaric tíz gólt jegyzett. Legközelebb szerdán 18.45-től a BL ötödik fordulójában a dániai Aalborgban lépnek pályára a szegediek.

Mario Sostaric legszebb góljai a 2023–2024-es szezonból:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában