Félmilliót kaptak

2 órája

Családi nap a ruzsai Hétszínvirág Óvodában – galériával, videóval

Családi napot rendeztek a ruzsai óvodában és megköszönték a Danubia Csólyospálos Rotary Club 500 ezer forintos adományát.

Arany T. János

A Rotary Club Danubia Csólyospálos második alkalommal szervezett André Bräckerbohm ruzsai tanyáján jótékonysági tanyaolimpiát. Ebben az évben a ruzsai Hétszínvirág Óvoda részére gyűjtöttek adományt. Az 500 ezer foritnot Sánta Gizella polgármester vette át a Rotary Club kormányzójától, Anna Tommer asszonytól.

családi nap, Hétszínvirág óvoda, Ruzsa, adomány
Méhecskés családi napot rendeztek a ruzsai Hétszínvirág Óvodában. Fotó: Karnok Csaba

Ez a hír, ami aztán pénteken családi nappá nőtte ki magát a ruzsai Hétszínvirág Óvodában. Siposné Rózsa Anita intézményvezető köszöntötte a családokat és a rotarysokat. 

– Mindig nagy öröm és izgalom, amikor óvodánkban a családjainkkal közösen tudunk tölteni egy közös délutánt. Célunk egyfajta szemléletformálás is, ma a méhek kerültek előtérbe. Ma különleges vendégeket is köszönthetünk, a Rotary Club Danubia Csólyospálos tagjait, akiktől nyáron 500 ezer forintot kaptunk. A pénzből hangosító berendezés és laptopot vettünk, melyek sajnos még nem érkeztek meg, ezért nem tudjuk megmutatni – mondta az óvodavezető, majd kezdetét vették a vidám gyerekprogramok az óvodában és annak környékén.

Egy helyi méhész, Rutai Roland és felesége meséltek a méhekről és kóstoltatták mézeiket a gyerekek nagy örömére. Volt akadálypálya, méhecskés fotófal, arcfestés, érzékelős pálya, kézműves foglalkozás és krétarajz is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában