Kerékpár

2 órája

Hazai pályán nyertek érmeket a szegedi bringások

Heten is dobogós helyen végeztek a magyar ligakupában. A Szegedi Kerékpáros Sport Club rendezte meg a sorozat utolsó állomását, a Misik László emlékversenyt.

A szegediek csapta a Misik László emlékversenyen.

Fotó: Szegedi Kerékpáros Sport Club

A Szegedi Kerékpáros Sport Club idén is megrendezte a nagy múlttal bíró Misik László emlékversenyt, amelyet történetében először a magyar ligakupa sorozat részeként bonyolítottak le. A tápéi Olajos körön megrendezett versenyen 8 éves kortól egészen a masters korosztályig indultak résztvevők.

Misik László emlékverseny, Szeged
A Misik László emlékverseny után eldőlt, az U15-ösök összetett mezőnyében Köröm Szilárd első, Lippai Áron pedig harmadik helyen végzett.
Fotó: Szegedi Kerékpáros Sport Club

A szegedi klub versenyzői közül többen is dobogó helyről várhatták a magyar ligakupa utolsó futamát, közülük mind a heten végül dobogós eredményt is értek el összetettben. Ami az utolsó verseny eredményeit illeti, összesen kilenc dobogós helyet szereztek meg a szegediek. Józsa Ernő a masters 2-es kategóriában zárt elsőként, míg második helyen ért célba Kondráth Máté (U13), Ungvári Förstner Hanna (U15) Péter Elza (hobbi) és Hemmert János (masters 1), harmadik helyezést ért el Köröm Szilárd (U15), Mindszenti Gergő (hobbi), Dobronay Dorottya (U19) és Jovanovics Szebasztián (masters 1).

Mindezek után az U15-ösök összetett versenyében Köröm Szilárd bizonyult a legjobbnak, míg klubtársa, Lippai Áron a harmadik helyen zárt ebben a korosztályban. Szintén nyerni tudott a liga kupában az U17-esek mezőnyében Posta Zsombor, az U13-asoknál harmadik helyen végzett Kondráth Máté, valamint az U19-es női mezőnyben Dobronay Dorottya. A masters 1-ben Horváth Tamás végzett az összetett rangsor második helyén, míg a masters 2 összetettjében Józsa Ernő ért el második helyezést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában