Sajtóhír

2 órája

Három hét után távozhat Ádám Martin csapatának edzője

Sajtóhírek szerint a vb-ezüstérmes játékos három meccs után távozik a görög csapattól. Ádám Martin rövid időn belül ismét új edzővel dolgozhat együtt.

Ádám Martin csapata új edzővel folytathatja.

Fotó: Aszterasz Tripolisz

Francia sajtóhírek szerint mindössze három héttel a kinevezését követően távozik Ádám Martin klubja, az Aszterasz Tripolisz edzője. A görög csapathoz szeptember közepén érkezett szakember a footmercato.net értesülései szerint azért távozhat, mert a klub vezetősége megszabta neki, milyen játékrendszerben kell játszatnia csapatát, és a kezdőcsapatról sem dönthetett.

Ádám Martin, Claudé Makélélé
Claudé Makélélé három hét után távozhat Ádám Martin klubjától.
Fotó: Aszterasz Tripolisz

Az 51 éves egykori játékos három tétmeccséből egyet megnyert, kettőt pedig döntetlennel zárt az Aszterasz kispadján. Ádám Martint mind a három alkalommal a kezdőbe jelölte Claudé Makélélé, majd mind a három meccsen lecserélte, a forráskúti támadó nem szerzett gólt. A legutóbbi, hétvégi bajnokit az Aszterasz 3-1-re nyerte meg az Athens Kallithea otthonában, Ádám Martint az 59. percben cserélték le, és a helyére beállt, nemrég szerződtett 33 éves olasz csatár, Federico Macheda gólt szerzett. Az Aszterasz hivatalos csatornáin nem adott hírt az edzőváltásról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában