Évfordulós összejövetel

2 órája

Huszonöt éves találkozót tartottak az Arany János iskola diákjai

Huszonöt éve ballagott az első osztály az Arany János iskolából, melynek tagjai elsősként kezdtek el tanulni az akkor vadonatúj intézményben.

Delmagyar.hu

Huszonöt éve, 1999-ben ballagott el a szegedi Arany János Általános Iskolából az az osztály, amelynek tagjai elsőként jártak végig nyolc évfolyamot az akkoriban újonnan épült intézményben. Ők elsős kisdiákként még egy vadonatúj épületben kezdhették meg tanulmányaikat. 

osztálytalálkozó, Szeged, Arany János
Az 1999-es osztály volt az első, amelynek tagjai elsőtől nyolcadikig az Arany János iskolába jártak. Fotó: DM

Az angol tagozatos évfolyam szombaton osztálytalálkozót tartott. Mint mesélték, mindig összetartó közösség voltak – ez abból is kiderült, hogy a 25 fős osztályból most is eljöttek 22-en. Volt, aki emiatt utazást, más meglepetés születésnapi bulit rakott el más időpontra, hogy találkozhasson régi osztálytársaival. Az egykori diákokkal együtt ünnepelte az évfordulót egykori osztályfőnökük, Kónya Lászlóné, illetve a közösség kedvenc tanára, a matematika-informatika szakos Krevenka Antal. A találkozón ellátogattak egykori iskolájukba, majd egy étteremben idézték fel a közös emlékeket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában