Erősítés

1 órája

Vidux-Szegedi RSE: válogatott játékos érkezett

Két Európa-bajnokságot is megjárt az új igazolás. A Vidux-Szegedi RSE szerzeménye magyar kupát és Extraligát is nyert karrierje során.

Vezsenyi Adrienn a szegediek új igazolása.

Fotó: Vidux-Szegedi RSE

A Vidux-Szegedi RSE női NB I.-es csapata egy igazán komoly igazolást jelentett be: a csapat kerete ugyanis a két Európa-bajnokságot is megjárt, a Vasassal kétszeres magyar kupa- és Extraliga-győztes játékossal, Vezsenyi Adriennel bővült, aki a Kecskemét csapatától érkezett a szegediekhez.

Vidux-Szegedi RSE, Vezsenyi Adrienn
Vezsenyi Adrienn személyében válogatott játékos csatlakozott a Vidux-Szegedi RSE csapatához.
Fotó: Vidux-Szegedi RSE

Az Extraligában láttam, hogy milyen komoly fejlődésen mentek keresztül a balatonfüredi játékosai, de már önmagában Andi személyisége is lenyűgözött. A döntő tényező a szegedi keret erősödése volt, hiszen csatlakoztam a Sportszázadhoz, így eredményköteles vagyok. Ezért szerettem volna egy erősebb klubhoz igazolni, a Vidux-Szegedi RSE pedig minden szempontból tökéletes volt – mondta a klub honlapján Vezsenyi Adrienn, kiemelve a szegedi klub vezetőedzője, Milodanovics Andrea munkáját.

Tartalékos katona a Vidux-Szegedi RSE új játékosa

A 26 éves feladó tartalékos katona lett tavasszal, és mint elmondta, szereti a hivatást, mert hasonlít az élsporthoz. A honvédségnél is szükség van fegyelmezettségre és csapatban kell dolgozni. Korábban a szegedi klubnál sportigazgatóként dolgozó Jan De Brandt szövetségi kapitányként meghívta a magyar válogatottba is a szegediek új játékosát.

Tizennyolc évesen mertem először megfogalmazni, hogy álmom a válogatottság, amely később valóra is vált. A két Eb-szereplés óriási élmény, de minden mérkőzésen megtisztelő volt a nemzeti csapat mezét viselni és segíteni bármilyen poszton – tette hozzá Vezsenyi Adrienn, aki reméli, újra az Extraligában szerepelhet majd, méghozzá a Vidux-Szegedi RSE színeiben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában