Vármegyei I. osztály

15 órája

Magabiztos tiszaszigeti sikert hozott a pótolt meccs

Bár a Kiskundorozsma vezetett, már az első fél óra végére fordított a Tiszasziget. Meccset pótoltak a vármegyei I. osztály 2. fordulójából.

A Tiszasziget Mol magyar kupa-szereplése miatt elhalasztották a vármegyei I. osztály 2. fordulójára kiírt találkozót, a Tiszasziget és a Kiskundorozsma meccsét szerdán pótolták.Ugyan a vendég dorozsmaiak korán előnybe kerültek, ám ezt követően a hazaiak átvették a meccs irányítását, és harminc perc játék után már a Tiszaszigetnél volt az előny. Innentől nem is volt kérdés a szigetiek győzelme, akik végül négygólos sikert arattak, ezzel megerősítették ötödik helyüket a tabellán.

vármegyei i. osztály, Tiszasziget
A kékmezes Tiszasziget nyerte a vármegyei I. osztály pótolt mérkőzését. 
Fotó: Gémes Sándor

Vármegyei I. osztály

Tiszasziget–Kiskundorozsma 5–1 (2-1)
Tiszasziget, 100 néző. Vezette: Gargya Balázs – jól (Minda, Csöngető).
Tiszasziget: Grund – Papp Á., Nagy M. A., Nagy A. (Baka, 63.), Szilágyi (Varga Z., 80.), Skribek B., Bánfi (Szabó L., 74.), Tóth I., Rédei, Dancsok (Vörös, 80.). Farkas. Edző: Bány Tamás.
Kiskundorozsma: Fábián – Varga Á. (Fülöp Á., a szünetben), Laczi (Simon, 81.), Molnár K., Szántó, Hochheiser (Agócsy, 69.), Ottlik, Magyar, Lóki, Molnár Á., Kis B. Játékos-edző: Magyar György.
Gólszerzők: Papp Á. (27.), Szilágyi (30., 68., 77.), Szabó L. (91.), ill. Lóki (6.).
Jók: Szilágyi, Papp Á., Nagy M. A., ill. senki.
Bány Tamás: Gratulálok a fiúknak! Az első tíz percet leszámítva jól reagáltunk erre a meccsre. Fejlődtünk, de a továbbiakban is javulnunk kell.
Magyar György:A szezon leggyengébb játékát mutattuk, kritikán aluli mérkőzésen vagyunk túl, gratulálunk a Tiszaszigetnek! Pár játékosnak nagyon össze kell szednie magát, hogy végre elinduljunk a lejtőről felfele.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában