Meccsnap

12 órája

70. születésnapját ünnepli a Pick Szeged csapatorvosa

Ma 18.45-től a francia HBC Nantes lesz az ellenfél a Pick Arénában. A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a meccsnapon köszöntötte legendás csapatorvosát, Szabó Istvánt, aki ma ünnepli 70. születésnapját.

Becsei Dávid

36 éve szolgálja a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát csapatorvosként Szabó István. Dobozi Iván technikai vezető mellett a mindenki által Szabó dokiként emlegetett orvos az, aki a szegedi klub eddigi összes nagy sikeréből kivette a részét. Ott volt az öt magyar bajnoki címnél, de 2014-ben az EHF-kupa-győzelmet is együtt ünnepelte az együttessel a berlini arénában. 

Pick Szeged, Szabó István, csapatorvos
Szabó István, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának orvosa.
Fotó: Karnok Csaba – archív

Köszönti a Pick Szeged

A pozitív életszemléletű csapatorvost a ma esti Nantes elleni mérkőzés előtt köszönti majd az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A francia együttes elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés kapcsán írt beharangozónkat ide kattintva olvashatja el, míg a kedd esti tréningről írt edzésriportot itt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában