Vízilabda

15 órája

Sorsoltak a női Magyar Kupa negyeddöntőire

Elkerülte a szerencse a csongrádi-csanádi női vízilabdacsapatokat. A Szegedi VE és a Valdor Szentes is nehéz ellenfelet kapott a BENU Magyar Kupa negyeddöntőjében.

Becsei Dávid

Bódi Fruzsina Egerből igazolt Szegedre, kupamérkőzéseken mutatkozott be új csapatában.

Fotó: Török János

Mindkét csongrád-csanádi női vízilabdacsapat továbbjutott az elmúlt szombaton rendezett BENU Magyar Kupa csoportköréből. A Valdor Szentes hibátlanul zárt a III. ker. TVE otthonában, miután a hazaiakat büntetőkkel 18–17-re, míg a Tatabányát rendes játékidőben 10–8-ra győzte le. A Szegedi VE a Tiszavirág Sportuszodában házigazdája volt a B csoportnak, az OB I.-es újonc KSI ellen 19–4-re nyert, míg a BVSC-től 17–10-re kikapott.

Magyar Kupa, Szegedi VE, Valdor Szentes, vízilabda
A Magyar Kupa negyeddöntőjére készülhetnek a szegedi lányok.
Fotó: Török János

A Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) megtartotta a negyeddöntő párosításainak sorsolását. Az elődöntőbe jutásért oda-visszavágós mérkőzéseket rendeznek, ezeket október 18–20. között kell lejátszaniuk a csapatoknak. A meccsek hivatalos időpontjait az MVLSZ hamarosan közzéteszi oldalán.

A női vízilabda BENU Magyar Kupa negyeddöntőjének párosításai:

III. ker. TVE–Ferencváros
Eger–BVSC
Valdor Szentes–Dunaújváros
UVSE–Szegedi VE

Elkerülte a szerencse a Szentest és a Szegedet is a sorsoláskor, mivel a Kurca-partiak ellenfele a tavalyi elődöntős Dunaújváros, míg a szegedieké a címvédő UVSE. A párosításokban elöl álló csapatok kezdik otthon a párharcokat.

A férfi Magyar Kupa-negyeddöntő párosításairól ide kattintva olvashat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában