Helyi sport

2024.09.13. 07:00

Kosársuli: harmadik hely Nagykőrösön, zajlik a felkészülés

Szeptember utolsó szombatján, idegenben kezdik meg az új szezont. A Vásárhelyi Kosársuli harmadik lett a nagykőrösi tornán.

Készül az új idényre a Kosársuli.

Fotó: Vásárhelyi Kosársuli

Ötödik helyen zárta az előző bajnokságot a Vásárhelyi Kosársuli férfi kosárlabdacsapata az NB I./B Zöld csoportjában. A csapat már javában készül az új szezonra, nemrég pedig a nagykőrösi Lucifer kupán szerepeltek, ahol a Százhalombatta elleni vereséget követően a bronzmérkőzést hosszabbítás után, 84–80-ra megnyerték a Békéscsaba ellen, így harmadik helyen zárták a tornát. A torna legjobb játékosának Orgona Gergőt, a Kosársuli centerét választották, aki egyben a hétvége legeredményesebb játékosa is lett, miután a két meccsen 35 pontot szerzett.

Kosársuli felkészülés
A Kosársuli a Győr ellen játszik majd először hazai pályán az új szezonban.
Fotó: Vásárhelyi Kosársuli

Nagyon hasznos tornán vettünk részt Nagykőrösön, ezúton is köszönjük a meghívást! Számunkra a legfontosabb dolgok kiderültek, a fiatalszabályra gondolok, és úgy érzem, maximálisan helyt álltak a játékosok. Gratulálok Orgona Gergőnek a legjobb játékosnak és a legtöbb pontot dobó játékosnak járó kupa hazahozataláért! – összegzett Sasa Vejinovic, a csapat edzője.

A Kosársuli új idénye szeptember 28-án rajtol majd, amikor a Dunaharaszti vendége lesz a csapat, míg október negyedikén jön az évad első hazai mérkőzése, ekkor a Győr csapatát fogadják a vásárhelyiek. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában