Boldog ovisok

2024.09.17. 19:30

A Villeroy & Boch újabb óvodai mosdókat újított fel Hódmezővásárhelyen

Tízmillió forintos beruházással újította fel a nagymúltú vásárhelyi porcelángyár a Pál utcai Óvoda mosdóit, a Keramitália Kft. pedig több mint 1 millió forintos kivitelezéssel járult hozzá a fejlesztéshez. Az óvoda a Villeroy & Boch Magyarország Kft.-től egy szárítógépet is kapott ajándékba.

Kovács Erika

A társadalmi felelősségvállalás jegyében már a harmadik vásárhelyi óvoda mosdóját újította fel a Villeroy & Boch.

Villeroy & Boch, óvoda, mosdó
A mosdó színes lett, a gyerekek örömmel vették birtokba. Fotó: Kovács Erika
Fotó: KUKUCSKA ANDRAS

Színes és vidám lett a kis mosdó

Nem változott ugyan az alapterülete a hódmezővásárhelyi Pál utcai Óvoda gyermekek által használt mosdójának, a gondos tervezésnek köszönhetően mégis úgy tűnik, hogy sokkal nagyobb lett a vizesblokk, amiben az eddiginél több kis WC-t és mosdókagylót helyezett el a Villeroy & Boch Magyarország Kft.

– A Malom utcai és a református óvoda után most egy kis óvodára esett az önkormányzat választása. A megállapodás értelmében ugyanis az önkormányzat választja ki, hogy melyik óvoda mosdója legyen a következő – mondta a keddi átadó ünnepségen, a gyerekek műsora után Hideg Gábor, a Villeroy & Boch Magyarország Kft. ügyvezetője.

Mosdó, színes, felújítás, Hódmezővásárhely

A Villeroy & Boch példát mutat társadalmi felelősségvállalásból

– Cégünk munkatársainak nagy része vásárhelyi, sokuk gyermeke óvodás korú. Mivel a profilunk a fürdőszobai szanitergyártás, így a mosdófelújításokkal járulunk hozzá az intézmények fejlesztéséhez – fogalmazott Hideg Gábor és hozzátette, nagy öröm látni, amikor a gyerekek meglátják a felújított, színes mosdóhelyiségeket.

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere gratulált a Villeroy társadalmi felelősségvállalás terén nyújtott példamutatásához.

Nagy hasznát veszik a szárítógépnek

A gyermekek által használt mosdó mellett a mozgáskorlátozotti WC-t is felújította a porcelángyár, itt helyezték el az új szárítógépet is, aminek nagy hasznát veszi az óvoda. Az intézmény nevében Borsiné Csontos Ilona óvodavezető, a szülői munkaközösségtől pedig Olasz-Rárósi Flóra mondott köszönetet a cég felajánlásáért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában