A női labdarúgócsapat Diósgyőrben szerepel

2 órája

KÉSZ-St. Mihály: idegenbe mennek

A Simple liga női labdarúgó NB I. 5. fordulójában idegenben szerepel a szegedi csapat. A KÉSZ-St. Mihály szombat 15 órától Miskolcon lép pályára, és Hadár Attila vezetőedző szeretne jó játékot látni az együttesétől.

Mádi József

Eddig több volt a jó, mint a rosszabb pillanat a KÉSZ-St. Mihály együttese szereplésében. Az első meccs három pontja után jött ugyan egy hazai vereség, majd egy idegenbeli kudarc, hogy aztán a Győr ellen meg a harci szellem hiányozzon, és egy klasszikus mesterhármas döntse el a párharcot.

KÉSZ-St. Mihály
Nagy Lillának (jobbról) és a KÉSZ-St. Mihály együttesének meg kell küzdenie minden labdáért. Fotó: Gémes Sándor

KÉSZ-St. Mihály: eddig három pont

– A Győr elleni 0–3 nem elfogadhatatlan eredmény, de lehettünk volna bátrabbak is. Most az újpesti kupameccs körül hármas bajnoki széria következik a Diósgyőr, a Szekszárd és a Soroksár ellen, amelyen szeretném, ha kilenc pontot gyűjtenénk. Ha fegyelmezetten jászunk, és betartjuk a taktikát, akkor rögtön az első meccsen Diósgyőrből elhozhatjuk a három pontot, de hozzáteszem, nagyon nehéz lesz. Hasonló szintű csapat a miskolci, mint mi, így a mérkőzést akár egy egyéni villanás is eldöntheti. A támadófutballról nem tettem le, ugyanazt a játékot szeretném látni, mint a Puskás Akadémia ellen, csak eredményesebb kimenetellel – mondta Hadár Attila vezetőedző.

A KÉSZ-St. Mihály legutóbbi bajnokijáról itt olvashat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában