Sorsoltak

7 órája

Bajnokságbeli riválist kapott a kupában a szegedi hokicsapat

Megtartották a magyar kupa első fordulójának sorsolását. A Goodwill Pharma Szeged egy bajnokságbeli ellenféllel találkozik majd az októberi kupapárharcban.

Lassan indul a szezon a Goodwill Pharma Szeged jégkorongcsapatánál. A klub a szerdai sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a 47-szeres válogatott játékossal, Azari Zsolttal erősítette meg keretét, és a legmagasabb célokért száll harcba a másodosztályban, azaz az Andersen ligában.

jégkorong, elődöntő, Goodwill Pharma Szeged
A Győr ellen kezdi a szezont, az FTC-Telekom B-vel játszik a kupában a Goodwill Pharma Szeged.
Fotó: Török János

Október második felében játszik a kupában a Goodwill Pharma Szeged

A bajnokság jövő szombaton, október 5-én kezdődik a szegediek számára, amikor az Andersen liga címvédője, a Győr érkezik majd a szegedi műjégpályára. Közben megtartották a magyar kupa első fordulós párosításának sorsolását. A magyar kupára 16 csapat nevezett, az első körben csapat csapat kezdi meg a szereplését, majd a legutóbbi idény eredményei alapján fokozatosan kapcsolódnak be a csapatok. A Goodwill Pharma Szeged az első körben kezdi meg a sorozatot, ellenfélként a szintén az Andersen ligában induló FTC-Telekom B csapata került a Tisza-partiak mellé a sorsoláson. A tervek szerint az első mérkőzéseket október 15-én, míg a visszavágókat két héttel később rendezik majd. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában