A Szentgotthárdot fogadják

13 órája

Címvédő fogad vasi csapatot

A férfi tekecsapat szuperliga harmadik fordulója hazai meccset hoz a Szegedi TE-nek. A címvédő a Szentgotthárd elleni bajnoki mérkőzés előtt áll.

Mádi József

Jól kezdte, magabiztos sikerrel nyitotta a szezont a címvédő Szegedi TE a férfi tekecsapat szuperligában, hiszen hazai pályán 8:0-ra verte a Szankot, a két együttes között a mérkőzés végére 511 fa (!) különbség alakult ki.

címvédő
Szél Tibor rutinjára nagy szüksége lehet a címvédő Szegednek. Fotó: Gémes Sándor

Címvédő: vereség után

Aztán azonban egy szoros mérkőzésen vereség következett, hiszen a Kaposvár elleni idegenbeli rangadót 5:3-ra elveszítette a Tisza-parti csapat – mindössze 27 fa volt a különbség a somogyiak javára.

A szegediek így mindenképpen szeretnének javítani, erre pedig szombat 14 órától az újszegedi teke- és bowlingcentrumban lesz lehetőségük. Az ellenfél az a Szentgotthárd, amely az első meccsét idegenben megnyerte a Balogunyom ellen 6:2-re, otthon viszont csúnyán kikapott a Zalaegerszegtől 8:0-ra – igaz, a vendégek néhány játékosa elég komoly eredményeket tudott felmutatni.

Az előző bajnokságban a szegediek végeztek az első helyen, míg a Vas vármegyei alakulat hatodik lett, azaz ekkor is látható volt, hogy a szentgotthárdiak szeretnének az élmezőnyhöz tartozni, rendre a legjobbak mögött végeznek, és sokszor meg tudják nehezíteni a legjobbak dolgát is. Tehetséges játékosok alkotják a keretüket, míg a szegediek a rutinban biztos bízhatnak.  

A felnőttek találkozója előtt az ifjúságiak kezdenek 13 órától, itt a Szeged két 4:0-s győzelemmel startolt, de a Szentgotthárdnak is két sikere van már.

A szegediek első két bajnokijáról itt és itt olvashat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában