Nincs még gól

2 órája

Kritizálja a görög sajtó Ádám Martint

A forráskúti támadó eddig nem tudott gólt szerezni az Aszterasz Tripoliszban. Egy görög lap nem érti, miért volt felhajtás Ádám Martin megszerzése körül.

Ádám Martin számára nem indult jól a görögországi szezon.

Fotó: Aszterasz Tripolisz

Öt mérkőzésen lépett pályára eddig a görög élvonalbeli bajnokságban Ádám Martin. A 29 éves csatár eddig minden bajnokin kezdő volt az Aszterasz Tripoliszban, ám ez alatt nem szerzett gólt, és gólpassza sem volt a pályán töltött 360 perce alatt. A görög Sportime című lap azonban kemény kritikát fogalmazott meg a csatárral szemben. Úgy fogalmaznak, senki nem értette, miért volt ekkora felhajtás Ádám Martin körül, amikor leigazolta őt az Aszterasz Tripolisz.

Ádám Martin
Ádám Martin játékát kritizálták Görögországban.

A görög csapat a nyáron távozó csatárt, Juan Miritellót szeretné pótolni Ádám Martinnal, ám a Sportime a legtöbb találkozón teljesen észrevehetetlenként jellemzi a magyar válogatott csatárt. Az Aszterasznál nemrég új edzőt neveztek ki, a korábbi francia klasszis, Claude Makélélé lett a vezetőedző, aki első mérkőzésén kezdőként szavazott bizalmat Ádám Martinnak. A görög portál értesülései szerint a klub azonban a szabadon igazolható csatár, a lengyel Jaroslav Niezgoda szerződtetését tervezi.

Ádám Martin sem így tervezte

Tény, hogy Ádám Martin az Aszterasszal együtt nem úgy kezdte az idényt, ahogy tervezte. Azt kell látni, hogy öt meccsen csak egy gólhelyzete volt Martinnak, amit nem tudott értékesíteni, de az hogy nem kerül helyzetbe sem, legalább ugyanannyira a csapat támadójátékának a kritikája is. Sajnos ebben az idényben nem azt a futballt játszotta a csapat, amit az előző idény felvételein láttunk. Akkor sok felívelt labdával, beadással találták meg a társak a támadókat, de idén ezek elmaradtak idáig. Mindenesetre az új edzővel, Makélélével kapcsolatban pozitívak az első benyomások. Martin jóval frissebbnek érzi a csapatot, mióta az új stáb vezényli az edzéseket. Bízunk benne, hogy ennek hamarosan meg is lesz az eredménye, mind a csapatra, mind Martin teljesítményére nézve – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a csatár menedzsere, Papp Gábor.

Az Aszterasz öt forduló után 5 ponttal a kilencedik helyen áll, szombaton a 12. Levadiakosz ellen folytatja a bajnokságot. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában