Helyi sport

2024.08.07. 06:00

Címvédés a vizes ob-n, Balogh Dóra két sportágban remekelt

Nem kedveli a tikkasztó hőséget, ennek ellenére a strong woman vizes országos bajnokságot 2023 után 2024-ban is megnyerte a szegedi Balogh Dóra, a Deli Team versenyzője. Emellett kamionhúzásban sem talált legyőzőre Siófokon.

Becsei Dávid

Balogh Dóra újsabb megnyert serlegével Siófokon.

Fotó: Deli Team

Elmondása szerint a téli, hideg hónapokat sokkal jobban kedveli, ennek ellenére a legmelegebb nyári napokban is fantasztikus teljesítményt nyújtott a szegedi Balogh Dóra. A Deli Team erőemelője két versenyen járt az elmúlt időszakban, mindkettőn gyarapította érem- és serleggyűjteményét. 
A siófoki Muscle Beachen az előzetes tervekkel ellentétben végül csak Dóra képviselte a Deli Teamet. Tette mindezt sikeresen a +70 kilogrammos nők súlycsoportjában, hiszen győzni tudott kamionhúzásban. 

Az igazán nagy teljesítményt viszont a balatonlellei vizes ob-n nyújtotta Balogh Dóra. A Strong Woman Liga aktuális fordulóját címvédőként nyerte meg ismét. Az öt versenyszámból hármat is a Balatonban kellett teljesíteni az indulóknak, ami nehezíti a végrehajtást, hiszen a tárgyak megtelhetnek vízzel. A rönknyomás, a tárgypakolás és az előrekitartás vizes teljesítése mellett a parton szikladobás és traktorgumi-felhúzás tartozott a hölgyek programjába. 
Ami pedig az elkövetkezendő időszak programját illeti, augusztus harmadik hétvégéjén egy nemzetközi bothúzó versenyen vesznek részt Deli Tamásék Szlovákiá­ban, szeptemberben pedig Kazahsztánba utaznak a világjátékokra. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában